I södra USA, äter man mycket utav friterad havskatt.
Ikväll lagade jag riktigt Southern Supper, med friterad havskatt, ny potatis, rödbetor, majskolv och remouladsås.
Friterade havskattbitar ... Catfish
Hemlagad remouladsås...
Ingredienser
Friterad havskatt
- havskattfiléer
- 1 ägg
- 1 dl mjölk
- Cajun-kryddblandning
- skorpmjöl
- olja
- 1 dl gräddfil
- 1 dl naturell youghurt
- 2 msk majonnäs
- 0.5 dl finhackad inlagd gurka
- salt och peppar
Fritera bitarna 7-8 minuter på varje sida i oljan. Se till att de får bra färg, och att köttet blir mjukt och enkelt delbart.
Blanda ihop remouladsås; gräddfil, youghurt, majonnäs, och smaksatt med finhackad inlagd gurka, salt och peppar.
Servera fisken med sås, nykokt potatis, och kokta majskolvar.
No comments:
Post a Comment