Det är skördetid för majs nu här i Oklahoma, så vi har passat på och äta god mat med majs!
Igår bakade vi majskolvarna i ugnen - och det var otroligt gott med vegetarisk pyttipanna.Ingredienser
- majskolvar
- smör
- salt och peppar
- vitlökspulver
Bred på smör och salta samt peppra lite, och tillägg lite vitlökspulver (om du tycker om det) på majsen.
Stäng majskolvarna och knyt ihop bladen så att det blir fina paket.
Jag serverade majskolvarna med vegetarisk pyttipanna gjord på potatis, morötter och lök, samt en enkel tomatsallad på tomat och färsk lök. Otroligt enkelt och gott.
5 comments:
Mmm .. ser riktigt gott ut! Majskolvar är minst lika gott som godis... kanske bättre :-)
Åh, jag älskar majskolvar!
Får mig att drömma mig bort. Färsk sweet corn var min favoritmat somrarna jag bodde i U.S.A. (Madison, Wisconsin och West Lafayette, Indiana). För typ hundra år sedan. Kunde leva på majs allena. Vad kallas sådant? "Bortlängtan"?
/Stefan
Längtan ...
Åh så gott med majskolvar! Det skulle jag kunna leva på!
Post a Comment