Tuesday, May 15, 2007

Cheddarpasta

Igårkväll var vi vrålhungriga, och trötta. Men jag lyckades skrapa ihop denna måltid från det som fanns i skåpen; cheddarpasta.
Jag använde en färdiglagad tomatsås - som faktiskt inte alls var illa så här i en gratäng.


Ingredienser

  • pasta för 3 pers.
  • 3 dl tomat/köttfärssås (jag använde färdiglagad från burk)
  • 2 msk riven parmesanost
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl riven cheddarost
Koka pasta - men se till att det inte blir för mjukt.

Blanda färdiga pastan med såsen, parmesanosten samt pressade vitlöken. Häll dessa i en smord ugnsfast form.
Riv över lite ost, samt lite mer parmesanost.

Baka i ugnen, 175 grader i ca 20 minuter, tills osten fått fin färg.

Servera med sallad.




Serveringstips:

No comments: