Thursday, May 24, 2007

Räkor i tomatsås

Jag hade tomatsås kvar från gårdagens rätt, och därför valde jag att använda den till en pastasås med räkor!
Då jag är i affären, väljer jag alltid att köpa pasta gjord av fullkorn - nyttigare och mer mättande.


Ingredienser 2 port

  • tomatsås (för 2 pers)
  • räkor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk torkad persilja
  • 1 tsk torkad basilika
  • salt och peppar
  • pasta
Koka pasta, så att det är lagom för två personer.

Häll i tomatsåsen i en stor och djup stekpanna - tillägg finhackad vitlök samt kryddorna, och låt koka upp.
Tillsätt räkor - och låt såsen puttra i ca 10 minuter.

Servera såsen med pasta.

Så enkelt var det!

1 comment:

Anonymous said...

Tack för en bra recept enkel var den och jätte god, jag gjorde den idag