Om man har lagat för många pannkakor, så kan man passa på att ha enkellagade crepes till middag! Det är väldigt enkelt att laga crepes - jag brukar ta tag i det som vi har i kylskåpet; och vips, så har man crepes!
Ingredienser
- färdiga pannkakor, se recept här.
- 1 dl gröna ärtor
- 1 burk champinjoner
- 1/2 lök
- 1 dl finhackad skinka
- 1-2 dl creme fraiche
- riven ost
- salt och peppar
Häll i creme fraichen och salt och peppar.
Placera röran i mitten av pannkakorna, med lite riven ost. Rulla ihop. Strö över lite ost på rullarna.
Baka crepes'en i en smord ugnsfast form, i ugnen 200 grader ca 15-20 minuter, tills osten smält och fått lite färg.
Servera crepes'en med sallad. Här serverade jag middagen med enkel kålsallad med majs.
1 comment:
Så gott! Man gör crepes alldeles för sällan!
Post a Comment