Sunday, August 5, 2007

Innanlårsfilé i brunsås

Denna riktigt goda rätt är ganska enkel att tillaga - och det smakar riktigt gott!
Riktig mat, som ger mycket energi till hårt arbete.


Ingredienser

  • 2 nötinnanlårsfiléer (2 portionsbitar)
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk torr senap
  • peppar och salt
  • 1 msk Wocestershire sås
  • vatten
Blanda ihop mjöl med torr senap, salt och peppar. Vänd nötinnanlårsfiléerna i mjölblandningen, och stek i en het stekpanna med olja. Spara resten mjölblandningen.
Lägg innanlårsfiléerna över på en tallrik, då de har fått fin färg på båda sidorna.

Häll lite mer olja i heta pannan, och pudra över resten av mjölblandningen. Bryn mjölblandningen något innan du häller i vatten och worcestershire sås lite åt gången, så att du får fin sås.

Lägg köppbitarna tillbaka i såsen, och låt de ligga i pannan och småputtra ca 15 minuter, tills de är lagomfärdiga för dig att äta.



Läs detta på Engelska

Read this in English




3 comments:

Anonymous said...

Hej
Jag länkar till dig under dagen. Hoppas det är ok.

Jassu said...

det är självklart ok. :)

Karin said...

Det ser mums ut som vanligt! :)