Jag blev otroligt sugen på potatissallad igår, och därmed rörde jag ihop en enkel lätt potatissallad, och serverade med ugnsbakad fiskfilé.
Den här rätten var sommar på tallriken - och vi tyckte att det var riktigt gott!
Ingredienser
- 5 medelstora kokta potatis
- 1 stor riven morot
- 1/2 dl finhackad sommarlök
- 2 finhackade selleristjälk(ar)
- 2-3 dl naturell fettfri yoghurt
- 1 msk majonnäs
- 1 tsk hot sauce
- 1 tsk torkad dill
- peppar enligt smak
- 1 msk vinäger
Ett tips är att blanda ihop salladen då potatisen är fortfarande varm - smaken blir godare och salladen blir gosigare!

Jag serverade fisk tillsammans med potatissalladen.
Jag använde vit fiskfilé, och använde endast salt och peppar - och bakade dessa på bakplåt i en ugn, 175 grader i 20-25 minuter.
No comments:
Post a Comment