Thursday, August 7, 2008

En riktig havsmacka!


Så vi hade mer utav pumpernickelbrödet - så jag gjorde maffigt stora havsmackor...

Det blev mättande lunch.


Ingredienser

  • 0,5-1 dl rökt makrill i små små bitar
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 dl naturell yoghurt
  • lök
  • dill
  • 2 dl scampi
  • 1 msk soja
  • salt och peppar
  • pumpernickelbaguetter eller annan god baguette
  • salladsblad
Blanda ihop en röra utav makrill, creme fraiche, yoghurt, finhackad lök, dill och lite salt och peppar.

Stek finskivad lök tills den blir brun, och lägg till scampi så att den blir varm och tillagad. Salta och peppra och häll i lite soja...


Bygg baguetterna med makrillröran, salladsblad och scampi.

1 comment:

Anonymous said...

Åh vilken underbar smörgåsar! Jag är en riktig mackoman och har nästan bara mackrecept på min blogg *skratt* din är verkligen ngn jag måste prova!