Lasagne är alltid mycket gott och väl uppskattad.
Men för att göra maträtten lite annorlunda, valde jag att använda tonfisk istället för köttfärs, och göra den mer saftig med squash.
Ingredienser
- lasagneplattor
- 2 burkar tonfisk i vatten
- 6-10 st ansjovisfiléer i olja
- 6-7 dl krossad tomat
- 1 liten rödlök
- 1 Poblano hot pepper
- 1 gul squash
- 2 dl rived ost
- 0.5 dl creme fraiche
- salt och peppar
- basilika
Koka ihop en sås med tomatkross, tonfisk och finstrimlad ansjovis och rödlök. Krydda med salt och pepper, samt finhackad Poblano hot peppar. Om du inte har Poblano, så går nog en halv röd chili bra.
Bygg upp lasagnen i en smord ugnsform.
Börja och avsluta med lasagneplattor.
Avsluta med en creme fraiche blandat i riven ost.
Baka lasagnen i ugnen på 225 grader i ca 30-45 minuter.
No comments:
Post a Comment